Bitcoin front og center i 2020 Coin Metrics rapport

2020 har været et produktivt år for Bitcoin, og det har korreleret med en massiv stigning i mængden af ​​de aktive tegnebogadresser i år.

Indsigten kom fra kryptokurrencyanalyse Coin Metrics ‚ State of the Network-rapport, der skitserede de vigtigste takeaways fra rummet i 2020

Mens Covid-19 har hæmmet økonomier rundt om i verden, har kryptovalutaområdet haft en periode med stor genopblussen.

Ikke mere, så Bitcoin, der er brudt fri for sine lænker for at sætte nye all-time højder i 2020 .

‚Return of Bitcoin‘

Hovedparten af ​​artiklen er centreret omkring Bitcoins comeback-år og indflydelsen af ​​institutionelle investeringer, der endelig kommer ind i kryptovaluta-rummet på en meningsfuld måde.

Artiklen omtalte betydelige investeringer fra f.eks.MicroStrategy, Square, MassMutual og andre almindelige finansielle institutioner og investorer, der kørte den stigende værdi af Bitcoin.

En nøglemåling identificeret af Coin Metrics-forsker Nate Maddrey var antallet af aktive Bitcoin-adresser – som har oplevet en stigning på 100 procent fra omkring 600.000 aktive adresser til 1,2 millioner.

Maddrey noterede sig også, at Bitcoins minebelønning halveredes i 2020, idet den havde en tilfældig timing med igangværende finanspolitiske stimulusforanstaltninger, der blev anvendt af den amerikanske regering.